Musikmesse 2016

Het is weer zover, het jaarlijkse evenement “Musikmesse” komt er weer aan! Musikmesse is een internationale trade fair die in Frankfurt gehouden wordt voor muziekinstrumenten, bladmuziek, muziekproductie, en marketing. De ideale plek om nieuwe instrumenten uit te proberen en aan te schaffen, en meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de muziekindustrie in alle genres.

Musikmesse 2016 vindt plaats van 7 tot 10 april, van 10 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds, tijd genoeg om schitterende muzikale avonturen te beleven! Musikmesse geeft bezoekers de kans de nieuwste producten uit te proberen, productpresentaties te zien, mee te doen aan te gekke workshops gegeven door bekende artiesten, en vele concerten bij te wonen.

Musikmesse biedt binnen werkelijk alle genre’s vollop producten aan en mogelijkheden tot entertainment. Verspreid over maar liefst 8 hallen, kun je onder andere klassieke instrumenten bekijken, de mooiste vleugels en piano’s bespelen, leren over de nieuwste productie-apparatuur, een uitgebreid assortiment schitterende blaasinstrumenten bekijken, en natuurlijk een breed aanbod aan (bas)gitaren, versterkers, percussie-instrumenten, en accessoires bewonderen en bespelen.

Als professional in de muziekwereld, of je nu aan de kant van het produceren en spelen van muziek staat, of de verkoop van producten, heb je bij de Musikmesse uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken. Nieuw voor 2016 is een hal die hier speciaal voor ingericht is, waarin het niet is toegestaan om muziek te maken, zodat je in alle rust kunt onderhandelen. Deze hal is enkel toegankelijk voor dealers en inkopers.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.