Nieuw D’Addario Chromatic Pedal Tuner

Nieuw tuner pedaal van D’Addario

De wereld van de tunerpedalen is behoorlijk uitgebreid en ondervindt aan de lopende band ontwikkelingen. D’addario besluit zijn uitgebreide kennis over snaren te gebruiken om een compact tunerpedaal te ontwikkelen.

Zoals een goed tunerpedaal betaamt bevat hij een duidelijk LED-scherm. De LEDs bewegen echter verticaal in plaats van horizontaal zoals je dat meestal tegenkomt. Dit voelt intuïtiever en maakt optimaal gebruik van de grootte van het pedaal.

De ingebouwde 32-bit chip heeft vier keer meer rekenvermogen dan de gemiddelde headstocktuner, waardoor je een nog preciezere meting krijgt. Daar kun je ├ęcht op vertrouwen op het podium!

Posted on by
Posted in Nieuws by Melchert van der Zwaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *