MusikMesse 2015

MusikMesse 2015

Deze week is de Musikmesse in Frankfurt. Wij houden je op de hoogte van al het nieuws!

 

 

 

15 april 2015

NORD STAGE 2 EX STAGE PIANOS

Nord Keyboards heeft de nieuwe Stage 2 EX piano’s aangekondigd. Wat is er nieuw op deze drie modellen? Onder andere maar liefst 1 GB geheugen voor de sample bibliotheek van de piano, een hammer action portable keyboard op het 76-toetsen model en een nieuwe oranje kleur op het bedieningspaneel.

15 april 2015

NIEUW: KORG HAVIAN 30 COMPACTE DIGITALE PIANO

De Musikmesse in Frankfurt staat altijd garant voor enorm veel nieuwe producten en ook voor de toetsenisten onder ons is er weer een leuk nieuwtje. Korg releast namelijk de nieuwe Havian 30. Deze veelzijdige digitale piano beschikt over authentieke akoestische pianoklanken en zal zelfs de meest kritische pianist tevreden stemmen.

15 april 2015

MACKIE VERBETERT DE PROFXV2 SERIE MIXERS

Mackie brengt deze week de nieuwe ProFXv2 serie professionele mixers op de markt tijdens de Frankfurter Musik Messe. Het herdesign voor deze serie betekent niet alleen gloednieuwe preamps en krachtige effecten, maar ook een uitbreiding met twee nieuwe modellen. De 4-kanaals ProFX4v2 en de 30-kanaals ProFX30v2, waardoor het ProFX gereedschap geschikt wordt voor een nog breder toepassingsgebied.

15 april 2015

PIONEER PRESENTEERT RM-05 EN RM-07 MONITORS

Pioneer DJ kondigt een nieuwe professionele serie actieve near-field monitor speakers aan. De RM-serie bestaat uit twee compacte monitors met coaxiale speakers en een aluminium behuizing.

15 april 2015

VOX AC10 KEERT TERUG OP MUSIKMESSE 2015

Na een afwezigheid van 50 jaar keert de compacte buizenversterker AC10 terug in de winkels. De AC10, één van de eerste versterkers met het VOX logo, krijgt een moderne opvolger in de AC10C1, het klassieke ontwerp in een modern jasje.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven tijdens uw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kunt u op de knop "Accepteren" klikken. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert. U kunt ook uw voorkeuren aangeven door hier te klikken.