NIEUWE KORG PRODUCTEN

Het Japanse Korg komt deze maand met enkele mooie nieuwe spullen. Een nieuw vlaggeschip arranger keyboard, een speciaal Beatles Keyboard met karakteristieke beatles songs, en twee revolutionaire 3D tuners vanuit de Custom Shop. Niet in de winkel, maar wel leuk: Een virtuele Electribe voor op de iPhone!

KORG PA4X

Het nieuwe vlaggenschip onder de arranger keyboards legt de lat ineens een héél stuk hoger. Het is een alles-in-één-studio die menig DAW naar de kroon steekt. Een aanzienlijk uitbreiding van het aantal sounds en van het RAM-geheugen, maar bovendien veel handige features zoals een SMF naar styles-converter en een slimme chord sequencer met veel nieuwe functies.

KORG LIVERPOOL

Als je songs wilt schrijven in de traditie van Lennon & McCartney, veel optredens doet met dat soort songs of gewoon gek bent van Lennon & McCartney, dan moet je de de Korg Liverpool hebben: styles met karakteristieke begeleidingstracks en 100 preset songs. Daarnaast is het een reguliere, maar uiterst krachtig keyboard arranger om je eigen composities razendsnel vorm te geven. Het design is zo Engels als dit illustere componistenduo zelf.

KORG GA CUSTOM

De Custom Shop-serie is een exclusieve productlijn die wordt uitgebracht om blijk te geven van Korg’s toewijding voor kwaliteit. Met het 3D-display van de professionele PitchBlack Pro in de nieuwe GA Custom laat Korg zien dat ze vastberaden zijn hun toppositie binnen de tunermarkt nog maar weer eens te bestendigen. De gevoeligheid en nauwkeurigheid zijn imposant.

KORG PITCHBLACK CUSTOM

Bij de PitchBlack Custom voorzag Korg de populaire en uiterst robuuste PitchBlack-tuner van het 3D-display uit de PitchBlack Pro. De aflezing is ongeëvenaard nauwkeurig en bevestigt eens te meer de kwaliteit waar Korg-gebruikers aan gewend zijn en eigenlijk niet eens meer bij stilstaan. De specs zijn geüpdatet en ronduit indrukwekkend.

KORG IELECTRIBE VOOR IPHONE

Als je beats maakt, kun je dat het beste met een Korg Electribe doen. De bediening is intuïtief, razendsnel en extreem inspirerend. Naast de immens populaire hardwareversie was er sinds 2010 een virtuele versie voor de iPad, maar nu is er een geoptimaliseerd voor de iPhone (iOS 8 of hoger) met een nieuwe, sensationele, zeer natuurgetrouwe sound engine en nieuwe beats en features die rechtstreeks zijn overgenomen uit de Electribe-R MkII. Meer informatie in de App Store.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.