LEKKER LOOPEN MET BOSS!

Loopen, iedere gitarist en bassist houdt er wel van. En wanneer men aan loopen denkt, denkt men aan Boss. De bekende looppedalen van Boss zijn tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Dus, grijp nu je kans!

Met een goed looppedaal zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. De één gebruikt hem om te oefenen, de ander juist om muziekstukken te schrijven. Waar je ook een looppedaal voor gebruikt, je zal merken dat je vaardigheden er behoorlijk snel door vooruit gaan.

De drie belangrijkste looppedalen van Boss, de RC1, RC3, en RC30, zijn in de aanbieding bij Van der Zwaag Muziek en Geluid!. Ieder pedaal heeft zijn eigen specialiteiten, dus voor iedereen zit er wel het juiste pedaal tussen.

RC1

De RC1 is het meest eenvoudige looppedaal van Boss. Met dit looppedaal kun je tot 12 minuten in stereo opnemen, om vervolgens nagenoeg eindeloos extra lagen toe te voegen. Nadat je klaar bent met het toevoegen van lagen aan je eerste loop kun je beginnen met vrij meespelen over je loop.

RC3 EN RC30

De RC3 en RC30 zijn eigenlijk broertjes met een enorme opnamecapaciteit van maar liefst 3 uur! De RC30 geeft je daarnaast de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten zodat je ook geluid van akoestische instrumenten, of zelfs stemgeluid kunt gebruiken in je loops. Beide pedalen hebben een ingebouwde simpele drumcomputer met lekkere samples om mee te kunnen spelen. Dit maakt het opnemen van loops nog eenvoudiger, en geeft je het gevoel alsof je met een complete band aan het spelen bent. De RC30 heeft daarnaast nog een breed scala aan effecten die je kan toepassen op je loops om je composities af te maken.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.