PIANO HUREN, PIANO HUURKOOP EN PIANO KOPEN OP AFBETALING

Wil je je hele leven al piano spelen, maar heeft de aankoopprijs je steeds tegengehouden? Start je zoon of dochter aan de muziekacademie, maar twijfel je of hij/zij dit gaat volhouden? Wil je zelf eens proberen of piano spelen iets voor jou is, maar wens je niet meteen je eigen instrument aan te schaffen? Dan is een piano huren of een piano kopen in huurkoop misschien wel iets voor jou!

Van der Zwaag Muziek & Geluid biedt je een akoestische huurpiano aan voor slechts 50 euro per maand, zonder enige aankoopverplichting. In tegenstelling tot de in het huurcircuit vaak gehanteerde ‘lowbudgetpiano’s’ is kwaliteit de maatstaf bij onze huurpiano’s: zij zijn immers steeds mooi afgewerkt, technisch in orde en beschikken over een prima aanslag en mechaniek. Zo vormen zij niet alleen het ideale instrument voor studenten (aan de muziekacademie), maar voor iedereen die de wereld van de piano wenst te ontdekken. De piano wordt bovendien voor jou nagekeken door een ervaren pianotechnicus voordat hij gratis bij jou thuis wordt geleverd (gelijkvloers).

Je kan de piano zolang huren als je dat maar wilt. Wil je na een periode huren toch een nieuwe piano aan schaffen, dan hoeft je huurgeld niet verloren te gaan: je kan tot 12 maanden huurgeld in mindering brengen op de catalogusprijs van je nieuwe piano in dezelfde of hogere prijsklasse.

Kortom:

– 50 euro/maand huurgeld
– Minimale huurperiode 12 maand
– Waarborg: 3x maandelijkse huurprijs

Piano kopen op afbetaling

Als je wel zeker bent dat je een piano wil aanschaffen maar uitkijkt naar een huurformule om financiële redenen, dan kan je misschien ook één van onze kredietformules overwegen (piano in termijnen betalen). Met een financiering word je onmiddellijk eigenaar van de piano, maar betaal je alles in maandelijkse aflossingen. Je hebt de keuze uit verschillende formules van financiering. Voor een piano kopen op afbetaling kom je best eens langs in de winkel. Afhankelijk van je keuze en wensen werken wij de ideale formule voor je uit! Heb je je favoriete piano al op het oog en wens je een simulatie van de maandelijkse aflossingen? Neem dan zeker contact met ons op!