Corona Update

Lieve mensen,

Wij willen jou, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden hoe wij omgaan met de huidige situatie. 

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving! Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil.

Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht.

Wil je jouw huis niet uit? Ook via www.vanderzwaagmuziek.nl kan je natuurlijk blijven winkelen.

Wij doen er alles aan je bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, en de bezorgers van onze partners DHL,DPD en PostNL zorgen ervoor dat uw bestelling snel en netjes afgeleverd wordt, zoals u dat van Van der Zwaag Muziek & Geluid gewend bent. 

Het installeren, stemmen en repareren van instrumenten op locatie zal onder strikte regels plaats vinden. 

In deze tijd maakt onze service echt het verschil! 

Vriendelijke groet,

Melchert van der Zwaag

Van der Zwaag Muziek & Geluid
Dokkum

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven tijdens uw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kunt u op de knop "Accepteren" klikken. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert. U kunt ook uw voorkeuren aangeven door hier te klikken.