Eindejaars opruiming

De jaarlijkse eindejaars opruiming is er weer! Op oudejaarsdag scoor je nu nog even die gitaar, versterker of bijvoorbeeld slagwerk tot 70% korting! (afhankelijk van het product) Zorg dus dat je er op tijd bij bent om er niet naast te grijpen.

ACTIE VOORWAARDEN

  • Kortingsactie alleen geldig in onze winkel. Niet online.
  • Kortingsactie op 31-12-2019 tussen 10:00 uur en 15:00 uur.
  • Korting vanaf de adviesprijs en alleen op producten die voorradig zijn.
  • Producten kunnen niet besteld worden met korting.
  • Korting niet i.c.m. andere kortingen.
  • Korting niet geldig op reparaties.
  • Korting niet geldig op lopende orders en offertes.
  • Korting niet geldig op cadeaubonnen.
  • Korting niet in combinatie met inruil.
  • Producten kunnen niet gereserveerd worden.

WhatsApp chat

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven tijdens uw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kunt u op de knop "Accepteren" klikken. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert. U kunt ook uw voorkeuren aangeven door hier te klikken.