Yamaha PSR-E263 en PSR-E363 Keyboards

Yamaha introduceert de PSR-E263 en de PSR-E363 keyboards. Deze draagbare, betaalbare keyboards zijn zeer geschikt voor jonge en beginnende muzikanten. De PSR-E363 is nu het meest betaalbare instrument met aanslaggevoelige toetsen in de serie.

Yamaha PSR-E263

De PSR-E263 met 61 toetsen heeft een breed assortiment aan geluiden, functies en mogelijkheden. Met 400 geluiden en 130 stijlen kun je eindeloos experimenteren en je eigen muziek maken. Dit instapmodel komt met basis-opnamemogelijkheden waarmee je in je eigen tempo kunt leren spelen en componeren.

De twee keyboards zijn voorzien van de Yamaha Education Suite, met meer dan 100 preset songs om te leren. Een geweldig instrument om op te oefenen tussen de pianolessen door.

De PSR-E363 heeft zelfs meer dan 500 instrumenten aan boord, net als een overvloed aan begeleidingsstijlen. Met 61 aanslaggevoelige toetsen en uitgebreide mogelijkheden om verbinding te maken met je computer of mobiele apparaten is dit een zeer veelzijdig toestel, erg geschikt om jezelf op weg te helpen met home-recording. De speakers van het keyboard kun je zelfs gebruiken om de opgenomen muziek van je computer af te spelen.

De twee nieuwe PSR keyboards worden in april en juni in onze winkel verwacht.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.